Om oss

frisörhalmstad4

Salong Saxess & Salong Femina

Välkommen till den lilla salongen med personlig service! Salongen drivs av Eva & Pelle. Tillsammans har vi ett gediget kunnande i frisörbehandlingar och lång erfarenhet av yrket. Vi utför det mesta inom frisörkonsten, så som klippning, färgning, permanent & föning. Salongen ligger i Halmstad, närmare bestämt på Föreningsgatan 7, nära Nyhems torg.

Det är lätt att hitta hit, gott om parkeringar och bra bussförbindelser.

Om Pelle & Salong Femina

 

Pelle som driver Salong Femina köpte salongen 1978 och har arbetat inom yrket sedan dess.
Salong Femina är en liten och mysig salong med personlig service.
Som kund på salongen blir du alltid väl bemött och det viktigaste för Pelle är att kunderna blir nöjda.
Pelle har dessutom mycket god kundkännedom och en fantastisk känsla för stil & form.

 

 

Om Eva & Salong Saxess

 

Eva, som driver salong Saxess har varit verksam i branschen i många år. Innan Eva flyttade in till Pelle och Salong Femina, så drev hon Salong Saxess på Andersberg Centrum. Eva brinner för sitt jobb och sätter alltid kunden  i fokus. Det viktigaste för Eva är att kunden trivs och mår bra. Besöker du Eva på Salong Saxess så kommer du trivas i en lugn och harmonisk miljö, där du verkligen trivs och kan slappna av.

Eva är dessutom även ordförande i Sveriges Frisörföretagare i avdelning Halland.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress